torsdag 30 juni 2005

The Princess Diaries: Third Time Lucky


The Princess Diaries: Third Time Lucky
av Meg Cabot

Mia har en pojkvän. Tyvärr inte den hon vill ha. Mia är kär i sin bästa kompis storebror och när hon fick en massa meddelanden från en hemlig beundrare så hoppades hon att de kanske var från honom. Men det var de inte. Visst, hon gillar Kenny och hon vill inte såra honom, men hon älskar honom inte. Vad ska hon göra?

Det börjar närma sig jullov och då ska Mia åka på sin första officiella resa till Genovia, landet som hon helt plötsligt har blivit tronarvinge i. Därför måste hon prova en massa kläder som hennes släkting Sebastiano, Genovias ende modeskapare, har designat - något som leder till mer komplicerade situationer än nån kan ana. Men först måste Mia klara alla prov och lyckas hantera bästisen Lillys vansinniga idéer.

Jo, det är fortfarande roligt. Undrar hur länge serien kommer hålla på. Det finns några böcker till i alla fall, men jag vet inte om det fortfarande kommer nya. Skulle inte förvåna mig. Det har ju faktiskt bara gått tre månader i Mias dagböcker (i bok tre alltså), så det kan ju fortsätta ett tag. Risken är ju att böckerna blir sämre.

Det vore nog kul att se filmerna förresten. Kanske borde ta och hyra dem. :)

Tidigare böcker i serien:
1. "The Princess Diaries"
2. "The Princess Diaries: Take Two"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar