söndag 25 september 2011

En smakebit på søndag (vecka 38)

Den här veckans bidrag till Flukten fra virkelighetens smakebitsutmaning. Se resten av veckans smakbitar här, och även information om hur du kan delta.

Den här helgen är det bokmässa i Göteborg och jag har besök av en kompis och min syster, så det har inte blivit så mycket läst. Jag tror inte jag kommer hinna läsa andras smakbitar förrän efter att min kvarvarande gäst har åkt hem, men att lägga ut en egen på rätt dag ska jag väl i alla fall hinna med.

Den här söndagen läser jag en ungdomsbok, men jag har bara hunnit läsa fyra sidor hittills och har ingen uppfattning om hurdan den är än. Men jag har hört bra saker om den.

I'm tired, she'd said, and I told her that I was tired, too, and that I wanted to take some time for us, too. And then she'd said, No, I'm tired of you, and I slipped into the surreal-but-true universe where we were over and I wasn't over it.
(Rachel Cohn & David Levithan, "Nick & Norah's Infinite Playlist", s. 4-5)


6 kommentarer:

  1. Dette høres ut som en fin og søt bok - men får litt vondt av han som blir dumpet her, da ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, han har det inte lätt.

    SvaraRadera
  3. Stakkars. Jeg har bare sett filmen, den er super søt og morsom.

    SvaraRadera
  4. Finns den som film? höll jag på att säga, men det står ju faktiskt något om det på omslaget. Fast jag har aldrig hört om filmen i något annat sammanhang. Boken är också söt och rolig. :)

    SvaraRadera
  5. Den har jag faktiskt aldrig last, trots att jag har hort sa mycket om den. Det verkar valdigt bra och nastan alla som har last den brukar skriva att de gillar den!

    SvaraRadera