fredag 28 februari 2014

Oinspirerad på rea


Finns det några bokhandlar som inte är Akademibokhandeln? Det är lite tråkigt när man bara har en katalog att titta igenom. Nu finns det ju bara en bokhandel här i stan, men det händer ju att man åker till Göteborg ... Där ska det väl i och för sig finnas andra bokhandlar nu också, även efter att både Wettergrens och Bokia har blivit Akademibokhandeln.

Jag borde planera bättre och ta en sväng till Halmstad i bokreatider. De har väl en bokhandel som är oberoende? Laholm också, om jag inte tar fel. Fast det är ju i längsta laget att åka dit. Undrar hur utbudet är i Mark.

Jag var i den lokala bokhandeln på första readagen. Jag tänkte att jag skulle köpa max fem böcker. Det blev bara fyra! Sansat! Men det var inte så mycket jag ville ha. Och, hm, ganska mycket som jag redan har. Det blev i alla fall tre fackböcker samt Simon Gärdenfors seriealbum "Död kompis", som var typ den enda bok som jag hade sett ut på förhand.

I onsdags hade jag vägarna förbi en bokhandel i Göteborg, men det var ju också en Akademibokhandel så utbudet var väldigt likt det i Varberg. Hittade ett par franska romaner i deras lagerrensningshylla i alla fall. För att inte ha något särskilt intresse för Frankrike så har jag väldigt många (olästa) franska böcker. Jag skyller allt på de som designar omslagen hos Sekwa och Elisabeth Grate Bokförlag!

Det kan förstås hända att jag tar ett varv till och köper ytterligare en eller ett par böcker.

2 kommentarer:

  1. Det är väl den här du tänker på: http://www.halmstadsbokhandel.com/ Du kan kolla in deras katalog via hemsidan.

    SvaraRadera